Tuesday, 31 March 2009

Misused and Abused

Tajuk entry ni takde kena mengena dengan wanita2 yg auntie bantu dalam kerja amal auntie. Au contraire (betul ke ejaan ni?), it refers to AH's feelings about being married to auntie. This is evidence in this phone conversation:

Kringg! Kringg!


Mamachupan: Hello.

AH: Mamachupan, can I talk to you now?

Mamachupan: Yes, apa dia AH?

AH: Ni, I nak mengadu pasai bini I ni.

Mamachupan: Kenapa?

AH: Tadi dia balik rumah, duduk atas katil pastu k-r-k hidung dia dan membuat cubaan memegang I dengan tangan dia yg bekas t-h- hidung tu. Bila I tanya dia, sape ajar buat benda camni ni, dia kata MAMACHUPAN! Pastu dia cabar I suruh call you to verify. Hidup I sungguh lah stress sekarang.

Mamachupan: Kekekekeke (auntie tak dengar exactly apa mamachupan cakap). Of course I tak suruh dia buat tu.

AH: Memang la I tau. Tapi sbb dia cabar I, I kena call la you jugak. Macam ni singkatlah hidup I. Asyik kena seksa dengan bini. Dah lah I dok stress dengan krisis negara dan dunia. Pastu kena deal pulak ngan bini yg samseng. Semuanya nak menjawab.

Mamachupan: Tu la, AH. Sape suruh pi kawin ngan pompuan yg cerdik pandai! (Hehehe. Ni auntie agak jek apa mamachupan kata).

Auntie kata:
Bang, ni phone no teledera: 1 800 88 3040.

1 comment:

mamachupan said...

Hahahha.. Mama chupan pung terjerat di antara client dengan best friend..