Monday, 14 January 2008

Of cats and dogs

Semalam BB tengok ada satu gambar anjing ngan kucing dalam Mingguan Malaysia. Anjing to macam large shaggy dog with droopy eyes. Kucing tu comel gebu and letak kepala atas dada anjing yang macam gentle giant gitu. Sorry la could not post the picture in the blog. Susah nak kena scan etc. Anyways, Pastu BB panggil auntie and kata anjing ngan kata kucing tu macam kita duorang (yours truly and him la). Sorang anjing yg so loveable and patient with the kucing and sorang lagi kucing yg ala2 manja tapi ikut suka dia je bila dia dia rasa nak manja. The dog is the patiently waiting partner for scraps of love that the partner-cat would throw at him as she likes. Dia nak kata nasib dia camtu la :). Auntie malas nak argue so auntie gelak jek. Anyways, here are some pictures yang sewaktu dengan yang disebutkan tadi.




1 comment:

sleepyhead said...

At least ada la kucing yang nak kasi attention kat anjing tu hihihihi